WestCord WTC Hotel Leeuwarden

Leeuwarden, de trotse hoofdstad van Friesland is zeker een bezoekje waard! Naast alle evenementen die plaatsvinden in Leeuwarden staat de stad bekend om haar prachtige binnenstad, de monumenten in het historisch centrum, de musea en natuurlijk de leuke winkeltjes. Genoeg reden voor een verblijf in ons WestCord WTC hotel.

Dit comfortabele 4-sterren hotel opende haar deuren in 2009 en telt 143 moderne kamers. Alle kamers zijn voorzien van bad en douche, of een douche in combinatie met een stortdouche, apart toilet, minibar, televisie, (wireless) internet, telefoon, kluisje, airconditioning, extra lange en brede bedden en gratis koffie- en theevoorzieningen. Tevens kunt u gebruik maken van de sauna, het solarium en de fitnessruimte.

Het WestCord WTC Hotel staat in directe verbinding met het WTC Expo beurscomplex, de brasserie, het hoogste restaurant en bar lounge van Friesland, de congres- en vergaderzalen en de kantoren van het WTC Expo complex. Bovendien beschikt het hotel over gratis WIFI internet en bevindt het Holland Casino zich naast het hotel. Wanneer u een evenement in het WTC Expo gaat bezoeken, kunt u gebruik maken van ons speciale arrangement voor een overnachting.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met WestCord op +31 (0) 58 2334900 of via email: leeuwarden@westcordhotels.nl.

Brasserie en bar the Globe

Deze uiterst sfeervolle en moderne brasserie & bar is gevestigd op de begane grond en sluit direct aan op het evenementencomplex. U kunt hier terecht voor zowel een gezellig borrel in onze bar als voor een lekkere lunch in onze brasserie. Waar u ook voor kiest, u krijgt service en kwaliteit van het hoogste niveau!

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag tot 17.00 uur geopend. Zaterdag en zondag gesloten.

Reserveren
Kijk voor meer informatie en het plaatsen van uw bestellingen op http://wtcexpo.nl/inhouse-catering-service/ of bel met 058 – 294 15 60.