WestCord Hotels: Een combinatie van Comfort & Culinair genieten

Al doet de naam soms anders vermoeden: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf! Het begon allemaal in 1968 toen bakker Emo Westers voor zoon Harry, Hotel de Wadden op Vlieland kocht. Dit hotel hebben we nog steeds! Inmiddels zijn daar in de afgelopen jaren 15 hotels verspreid over Nederland bijgekomen, waaronder WestCord WTC Hotel in Leeuwarden.

WestCord WTC Hotel is gelegen aan de rand van het centrum en heeft directe connectie tot het WTC Expo. Het hotel beschikt over 143 luxe designkamers, waaronder city view kamers, ruime appartementen en een prachtige bruidssuite op de 10e etage van het hotel! Ook is er een fitness studio, massagesalon en ruime wellness met sauna en solarium.

Naast onze hotelkamers bieden wij een ruime keuze aan 15 event en congres zalen en een prachtige ontvangstruimte. De zalen zijn voorzien van alle moderne audio visuele middelen en zijn volledig naar wens in te delen. Deze zalen zijn zeer geschikt voor zowel formele als informele Events, congressen, vergaderingen en bijeenkomsten. Hierbij in is onze ontvangstruimte ‘Plaza’ een uitstekende ruimte voor het ontvangen van groepen, exposities, beurzen en recepties.

Op de 11e etage van het hotel kun je dineren op hoog niveau in Fine dining restaurant élevé. Hier wisselen de gerechten per seizoen en worden de ingrediënten lokaal, uit de regionale natuur en uit eigen tuin verkregen. Grenzend aan élevé, is er de gelegenheid om in le bráss te dineren. Hier geniet je van klassieke brasserie gerechten, in een informele setting. Op deze etage is ook onze Skybar gesitueerd, waar je geniet van een diversiteit aan (mousserende) wijnen en uitgebreide cocktailkaart, waaronder een divers aanbod aan Gin Tonics!

Pixl
Next Post