Hinke Lifestyle

Hinke Wierda is werkzaam als LifeCoaxh bij WerkBalans Friesland.

1: Wat is voor WerkBalans Friesland de belangrijkste reden om aan BCDN2019 mee te doen?
De belangrijkste reden om deel te nemen aan deze beurs is om in contact te komen met werkgevers en bedrijven, die hun personeel willen ondersteunen in meer gezondheid en minder stress zowel op de werkvloer als privé.

Waarom? Omdat het algehele welzijn van elk bedrijf, begint bij het wel bevinden van elk individu. Wat uiteindelijk op langere termijn structureel leidt tot een lager ziekte verzuim.

2: Wat gaat WerkBalans Friesland op de beurs onder de aandacht brengen?
40% van je goed voelen af hangt van de leefstijl keuzes welke je maakt in je leven! De Firstbeat lifeassessment is als het ware een “snapshot” van 3 dagen waarin, op basis van hartritme variabele, er een fysiologische analyse gemaakt wordt. In duidelijke grafieken kun je de balans zien tussen: werk – ontspanning – slaap.

Firstbeat wordt in heel Europa  bij meer dan 7000 bedrijven toegepast, en de resultaten zijn verbluffend. N.a.v. het rapport en de daarop volgende ondersteuning, ervaarden  85% van de deelnemers zich meer productief en daalde het ziekte verzuim met 30%!!

In Nederland,  in het bedrijfsleven, is Firstbeat Lifeassesment  nog niet zo bekend, maar daar gaan we vanaf vandaag verandering in brengen, want een fitte werknemer, maakt minder fouten, is meer  flexibel wat leidt tot minder burn-out uitval, en meer productiviteit!

Daarnaast kun je ook als team deelnemen aan een 3 daagse Firstbeat Lifeassessment, en d.m.v. een anonieme groep rapportage, inzicht krijgen in de dynamiek binnen je eigen team!

3: Waarom mag WerkBalans Friesland bedrijf niet ontbreken op BCDN2019?
25 jaar coaching ervaring op het gebied van voeding, leefstijl, beweging en mentaal welzijn, zal zeker een toegevoegde waarde geven aan vraagstukken betreffende minder stress op de werkvloer. Op een speelse manier leiden wij bedrijven naar meer vitaliteit en ontspanning. In duidelijke Jip en Janneke taal, en met veel interactie, zijn de groepsbijeenkomsten elke keer weer een feestje, en wordt er d.m.v. de Mentale Toolboks een ideale prestatie toestand gecreëerd, op het gebied van gezondheid (BRAVO), gedrag en denkwijze .

Wij ontmoeten u graag tijdens de BCDN 2019 en staan klaar voor al uw vragen!