Vriesia Bouwen Met Glas in Sneek

Een fascinatie voor glas
Naast het ambachtelijke glaszetten biedt Vriesia Glas een totaalconcept van bouwgerelateerde glasproducten. Van serres, kunststof kozijnen en schuifpuien tot glazen interieur delen zoals glazen schuifwanden,-deuren, trappen en keuken achterwanden.

24/7 glasservice
Ruit kapot? Eén belletje naar Vriesia brengt uitkomst. “Wij onderscheiden ons met 24/7 glasservice. Om dat waar te maken, hebben we tien servicemonteurs in dienst.” Het vinden van vakbekwaam en servicegericht personeel is daarbij een uitdaging. “Wij leiden onze eigen mensen op”.

Kunstzinnig
Ook in de vrije uren houd ik mij bezig met glas. “Ik doe graag aan glasfusion: het smelten van kunstzinnige, vaak felgekleurde glazen objecten in een glasoven. Dit ambacht probeer ik te combineren met het bedrijf. Jaarlijks organiseer ik in onze showroom de Glaskunst Dagen. Komende november vindt alweer de zevende editie plaats met allerlei workshops en glaskunstenaars.”

Showroom
Waar online handel de toekomst lijkt, investeert Vriesia bewust in de combinatie met een fysieke showroom. “Die heeft ons de crisis door geholpen. Zeker nu de markt aantrekt, willen mensen zich online oriënteren om daarna toch de showroom te bezoeken voor inspiratie.” Op de BCDN stel ik ons familiebedrijf graag aan u voor. Glas is overal, ook in uw bedrijf zijn er vast mogelijkheden voor het creëeren van licht en ruimte met glas!

www.vriesiaglas.nl

Reym B.V.
Next Post