VOORBEREIDING BCDN 2020

Het lijkt wat ver maar de organisatie van BCDN is alweer druk bezig met het voorbereiden van de beursdagen op 24 en 25 maart 2020. De enquêtes zijn geëvalueerd en ook de grote pleinen en partijen hebben hun ervaring en feedback terug gekoppeld. Tijd voor nieuwe plannen! De komende weken worden deze plannen verder geconcretiseerd. Heb jij een goed idee en zou je eens samen met de organisatie van BCDN rond tafel willen om je ideeën te bespreken? Mail ons je idee of maak een afspraak via e.hoebe@wtcexpo.nl.

BCDN | EVENTS
Ook komend jaar is BCDN het hele jaar zichtbaar middels BCDN | Events. Tijdens deze events is het doel om iets te leren, nieuwe contacten op te doen en geïnspireerd te raken. We zijn druk bezig met het zoeken naar inspirerende locaties, onderwerpen en sprekers. Hou onze website en social media in de gaten voor de laatste updates!

ONDERNEMERS OVER DE BCDN
In onze vorige nieuwsbrief hebben wij gevraagd naar uw BCDN ervaring, doelen en wie jullie nou eigenlijk zijn. Deze editie Brandsma Koffie aan het woord:

Wie zijn jullie en wat is jullie onderscheidend vermogen?
Wij zijn Brandsma koffie, waar vertrouwde koffiekwaliteit en vernieuwende producten elkaar vinden, waar pure koffiebeleving en duurzaamheid samenkomen. Dat maakt ons bijzonder, al vier generaties lang.

Met welk doel hebben jullie deelgenomen aan de BCDN en is dit behaald?
Ons doel was om de bezoekers kennis te laten maken met de meest fantastische koffies. Uiteraard ook om vervolg afspraken te maken en omzet te genereren. Dit doel is zeker behaald.

Wat is jullie algehele ervaring over de BCDN?
Deze is zeker positief te noemen. Zowel kwalitatief als ook kwantitatief.

Wat is het pluspunt van de BCDN?
In plaats van dat wij bij de relaties langsgaan komen deze nu op de stand. Zodat we een groot gedeelte van ons assortiment kunnen laten zien en proeven

Wat vind je het mooiste aan je vak?
De interactie met de klanten.

Personalia:

Naam: Albert Klooster
Bedrijf: Brandsma Koffie
Functie: Salesmanager
Geboortedatum: 22-05-1969
Geboorteplaats: Leeuwarden
Hobby’s: Squash/golf/poker

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring met de BCDN. Hoe heeft u als deelnemende ondernemer de beurs ervaren, wat waren de doelen en wie zijn jullie? Mail ons op bcdn@wtcexpo.nl en lift mee op het BCDN podium.