Vernieuwde BCDN succesvol

De Business Contact Dagen Noord (BCDN) op 19 en 20 maart in het WTC Expo in Leeuwarden bracht ondernemers en vertegenwoordigers in het Noorden weer samen tijdens deze twee netwerkdagen. Beursmanager Eva Hoebe ‘Twee goed gevulde beurshallen, nieuwe pleinen en veel interactie en beleving maakte het event wederom tot een succes’.

In september heeft BCDN het roer omgegooid en is sindsdien live met het BCDN platform. Het gehele jaar biedt de BCDN een podium voor ondernemend Noord Nederland dat op 19 en 20 maart in het WTC Expo samen kwam. Veel ondernemers hebben laten zien wie ze zijn en waar ze zich zoal mee bezig houden. Interactie en innovatie waren dé kernwoorden voor deze editie.

Zo was er een Innovatie plein waar men kennis maakte met start ups en creatieve technologische oplossingen in Virtual- en Augmented Reality. Ook kon men met een VR bril ‘smart gamen’ om het stresslevel te testen en was er een complete escaperoom opgebouwd. Nieuw was ook het veelzijdige programma in de Arena. De gehele dag kon men aanschuiven bij ronde tafelgesprekken en inspirerende keynotes. Tijdens de ‘Fuckup Nights’ konden bezoekers lachen om én leren van andermans miskleunen. Traditiegetrouw werd hier ook De Leeuwarder Ondernemersprijs, De Het! uitgereikt. Bureau Schmidt sleepte deze mooie prijs in de wacht.

De reacties waren positief over de totale opzet en inhoud van de beurs. De sfeer was goed en het programma was goed gevuld. De diversiteit aan deelnemers, sprekers, masterclasses en presentaties werden goed ontvangen door de bezoekers. Het nieuwe BCDN werkcafé was van toegevoegde waarde aan de beurs, men kon elkaar hier ontmoeten en de laptop openslaan zodat werk niet bleef liggen. Uiteraard volgt er een uitgebreide evaluatie en staat de organisatie open voor suggesties.

Ook na deze innoverende beursdagen zit de BCDN niet stil! Momenteel wordt de beurs uitgebreid geëvalueerd met de deelnemers. Er wordt gekeken op welke punten de beurs kan blijven vernieuwen om zo aanbod en kwaliteit te verbeteren. Verder verschijnen er de komende periode weer nieuwe BCDN verhalen, plaatsen wij content van Noordelijke ondernemers en zijn we druk bezig met de plannen van de BCDN Events. Kortom, BCDN beperkt zich niet tot de twee beursdagen maar brengen het hele jaar door ondernemers in verbinding.

In 2020 vindt de BCDN plaats op 24 en 25 maart