UNYT en Dekker Creatieve Media & Druk

Onze deelneming is tweeledig: In eerste instantie om City Tour Leeuwarden en Free WiFi Leeuwarden te promoten. Dekker Creative Media & Druk en UNYT hebben de handen in één geslagen om Leeuwarden iets extra’s te geven. Twee Leeuwarder bedrijven die zonder inmenging van anderen “onze” inwoners en haar bezoekers iets willen geven. Niet alleen voor het jaar 2018, maar meedenken in “Legacy” voor Leeuwarden. Iets waar je de jaren daarna ook nog gebruik van kan maken. In tweede instantie om UNYT en Dekker Creatieve Media & Druk onder de aandacht te brengen.

De primeurs zijn City Tour Leeuwarden (Niet alleen voor Leeuwarden, maar zeker uit te breiden naar andere steden of dorpen) en Free Wifi Leeuwarden. We willen de gehele binnenstad van Leeuwarden voorzien van WIFI, maar vooral willen we onze bewoners en bezoekers een unieke CityTour aanbieden waarbij een stadsgids “tot leven komt”. Dit gaan we aanbieden in 4 talen (Nederlands, Fries, Duits en Engels). Maak mensen ambassadeur van onze mooie stad en we zullen daar de komende jaren de vruchten van plukken.

Tevens biedt Dekker naast de bekende drukwerk-mogelijkheiden ook diverse apps die drukwerk koppelen met video, internet, AR en alle andere online-mogelijkheden.

Unyt biedt naast een Free WiFi voor uw bezoekers, de complete marketingoplossing voor uw bedrijf.

Om promotie te doen voor deze unieke ontwikkelingen is de BCDN2018 voor ons een geschikte beurs.

Exxes
Next Post