Spotcap

Spotcap aanwezig tijdens de BCDN

Op de Business Contact Dagen Noord (BCDN) draait het om kennisdeling en ondernemers inspireren hoe zij kunnen groeien met hun bedrijf. Dit is volledig ook waar Spotcap voor staat. Als alternatief financier verstrekken wij zakelijk krediet aan ondernemers. Alternatieve financiering staat voor alle non-bancaire type financiering. Er is steeds meer aandacht voor non-bancaire financiering en dit heeft zich tot een belangrijk agendapunt gevormd bij belangenorganisaties en in politiek.

Spotcap zet zich samen met partners in om ondernemers wegwijs te maken binnen de alternatieve bedrijfsfinanciering. Alternatieve financiering biedt diverse voordelen aan ondernemers om als bedrijf de continuïteit te behouden of te groeien. Bij Spotcap kunnen ondernemers op eenvoudige wijze en geheel online financiering aanvragen. Het gemak en de snelheid die Spotcap in het gehele proces biedt, maakt dat ondernemers tijd houden voor het allerbelangrijkst: hun bedrijf.

Workshop non-bancaire financieringsvormen
Spotcap, Gemunt en Credion geven gratis een inspirerende workshop aan ondernemers tijdens de BCDN dagen. We praten u bij over verschillende non-bancaire financieringsvormen en beantwoorden alle vragen die u heeft over zakelijke financiering voor uw bedrijf. Deze workshop is kosteloos bij te wonen op:

Dinsdag 19 maart         16:00 – 16:45

Woensdag 20 maart      14:00 – 14:45

Schrijf u snel in, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! 

Aanmelden kan via Friesland@credion.nl

Financieel Café – standnummer 3030

RiverBank
Next Post