Romkema online administratie

Op weg naar een leuker leven, Romkema online administratie helpt u daarbij.

Kent u dat gevoel van administratie wat u achtervolgt op momenten dat het u niet past? Romkema online administratie heeft een mooie online oplossing voor een vast bedrag per maand voor uw administratie.

Optimale ondersteuning en een moderne overzichtelijke online administratie welke er voor zorgt dat u meer winst maakt doordat u efficiënter gaat werken.

Vast staat dat een goed georganiseerde administratie voorwaarde is voor een winstgevend bedrijf! Wij bedienen kleine MKB ondernemingen met alle taken rondom het voeren van hun administratie. Van het invoeren van uw boekhouding tot het doen van de belastingaangiften en opmaken van jaarstukken.

Wij richten onze dienstverlening op 3 verschillende groepen ondernemers:

– De ondernemers welke zo weinig mogelijk administratie willen doen.

– De professional die het in eigen hand heeft.

– Zij die van boekhouden houden en er zoveel mogelijk uit wil halen.

Onze dienstbaarheid, service gerichtheid en praktische ondersteuning bij het voeren van de dagelijkse administratie weegt zwaar in onze dienstverlening. Het aanvoelen van praktische problemen van wat u stoort in de administratie en het oplossend vermogen is een sterke kant van onze dienstverlening.

Wat we precies voor u doen dat bepaalt u zelf. Met behulp van de cloudsoftware van Reeleezee kunnen we u zowel persoonlijk thuis of op afstand begeleiden.