Ondernemers over de BCDN


“Een goed evenement om eens tijd voor elkaar te hebben met andere ondernemers”


De Business Contact Dagen Noord (BCDN) in het WTC Expo Leeuwarden worden steeds volwassener.  Inmiddels is het tweedaagse event ‘hét zakelijk platform van het Noorden dat draait om netwerken, kennis delen en verbindingen leggen’. Voor 2020 staat het netwerk-evenement op 24 en 25 maart in de agenda. Hoe hebben deelnemende ondernemers de beurs ervaren? Een kort rondje langs de velden.

Naam: Evert van der Starre / Frans Boer
Bedrijf: PCI Nederland BV
Functie: Accountmanager / senior accountmanager
Geboortedatum: 13-6-1973 / 16-9-1965
Geboorteplaats: Kampen / Amsterdam
Hobby’s: Evert: tennis, fitness, kokkerellen en leuke dingen doen met gezin en vrienden. Frans: fietsen, fitness, motor rijden en koken, tijd doorbrengen met kinderen en kleinkinderen

Wie zijn jullie en wat is jullie onderscheidend vermogen?
Wij zijn Evert van der Starre en Frans Boer van PCI Nederland, vestiging Drachten.  Evert heeft een achtergrond van 15 jaar in ICT en telecom en Frans heeft een achtergrond van meer dan 30 jaar in printing en document management. PCI gelooft in een ideale werkomgeving voor iedereen. Hier zorgen informatie en processen ervoor dat ondernemingen en instanties optimaal kunnen presteren. PCI ziet informatie als de allerbelangrijkste bijzaak. En die allerbelangrijkste bijzaak is onze core-business. Wij zijn helder, transparant, dienstbaar en toegankelijk. En PCI kan als geen ander onze klanten verder helpen. Dat doen we al sinds de allereerste printoplossingen en dat zullen we blijven doen. Het is de taak van PCI om ondernemingen en instanties te helpen aan de ideale werkomgeving.

Van visuele communicatie tot documentmanagement. Van verschillende leasevormen tot de Cloud. Van bereikbaarheid en functionaliteit tot veiligheid. Van ’s ochtends vroeg tot de volgende morgen.

All to keep you going!

Met welk doel hebben jullie deelgenomen aan de BCDN en is dit behaald?
Het doel van PCI was en is meer naamsbekendheid te krijgen in de regio door de deelname aan de BCDN dagen. Vestiging Drachten bestaat nog maar 2 er is dus behoefte om de  naamsbekendheid te vergroten. Hierdoor kunnen we in de regio laten zien wat PCI voor uw organisatie kan betekenen. De naamsbekendheid doelstelling is behaald. Om deze naamsbekendheid nog meer te vergroten adverteert PCI Nederland ook op de billboards rondom Leeuwarden.

Wat is jullie algehele ervaring over de BCDN?
Positief, goed publiek en gemoedelijke sfeer. Prettige contacten met accountmanagement van BCDN zelf. Catering had wat ons betreft iets gevarieerder gemogen.

Wat is het pluspunt van de BCDN?
De lokale benadering en goede mix van MKB bedrijven uit de regio. Een goed evenement om eens tijd voor elkaar te hebben met andere ondernemers.

Wat vind je het mooiste aan je vak?
Evert: Het mooiste van mijn vak vind ik dat je dagelijks bezig bent met mensen en klanten. Je bent met de verschillende processen bezig binnen organisaties en instanties. Voor veel ondernemers is het echter lastig om technologieën en ontwikkelingen bij te benen. Slim omgaan met informatie en processen speelt een enorm belangrijke rol, maar het is vooral een middel tot een doel. Het is bijzaak. PCI ondersteunt dit proces en ziet het als de allerbelangrijkste bijzaak. En wij doen er alles aan om te zorgen dat jij je kunt richten op je kernactiviteit – de hoofdzaak.

Frans: De positieve feedback van klanten te mogen ontvangen over verbetering van hun dagelijkse manier van werken, of het nu gaat om een vergader ruimte met draadloos presenteren, het inrichten van een geoliede Office 365 omgeving of een document management oplossing, die glimlach van de klant daar doe je het voor.