Partners verbinden zich aan BCDN 2020

De voorbereidingen voor BCDN 2020 zijn in volle gang. De afgelopen periode zijn er veel gesprekken gevoerd en de plannen voor komende editie verder uitgewerkt. En met succes! De eerste partnerovereenkomsten zijn gesloten en meerdere deelnemers hebben aangegeven ook in 2020 weer aanwezig te zijn.

Deelname aan BCDN is meer dan ooit een belangrijk marketinginstrument voor bedrijven en organisaties in het Noorden. Mis het niet! Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn, neem dan contact op met Anouk Kuperus, Teamleider beurzen BCDN.

PARTNERS BCDN
De eerste partnerovereenkomsten zijn gesloten. Faber Audiovisuals, Okkinga Communicatie en Spin-off Nederland zijn opnieuw partner van de BCDN. Ook partner worden van de BCDN en daarmee je zichtbaarheid vergroten? Neem dan contact met ons voor de mogelijkheden.

Faber Audiovisuals
Als preferred supplier van WTC Expo is Faber Audiovisuals ook de komende editie van de BCDN weer als partner aanwezig. De BCDN geeft Faber Audiovisuals de gelegenheid om zichzelf te presenteren en bezoekers kennis te laten maken met het bedrijf, de mensen, de technische, innovatieve –en creatieve mogelijkheden die Faber Audiovisuals biedt.

Naast de meest moderne technische faciliteiten op het gebied van LED en video technologie, kunt u in onze stand de laatste VR, AR en content ontwikkelingen bewonderen. Maar we vinden het vooral belangrijk om lokale bedrijven te inspireren, waardoor we gezamenlijk tot nog betere producten kunnen komen vanuit Friesland. Kortom: u bent van harte welkom op de stand van Faber Audiovisuals om onze nieuwste ‘live event solutions’ te komen bewonderen.

Okkinga Communicatie
Vorig jaar heeft Okkinga Communicatie de nieuwe huisstijl van BCDN ontwikkeld. En ook dit jaar verzorgen zij weer alle communicatie uitingen rondom de beurs. Okkinga Communicatie is een allround communicatiebureau. Met de beste strategie, zeer onderscheidende creaties en effectieve realisatie gaan zij samen met de opdrachtgever voor het beste resultaat.

Spin-off Nederland
Ook komende editie is verzorgd Spin-Off Nederland als partner weer de beursaankleding van de BCDN. Spin-Off Nederland is hèt adres voor stickers, promotiemiddelen, autobelettering, reclameborden, vlaggen, spandoeken, textiel, bedrukken en borduren. Wil jij er ook uitspringen? Neem dan contact met ze op! Ze denken graag met je mee! Spin-Off Nederland – Voor als je gezien wilt worden….

ONDERNEMERS OVER BCDN
Hoe hebben deelnemende ondernemers de beurs ervaren, wat waren de doelen en wie zijn ze? Deze keer Optimize Document Solutions aan het woord:

“Doelstelling was het opdoen van nieuwe contacten en het verhogen van de naamsbekendheid. Nieuwe contacten zijn zeer zeker opgedaan en het punt aangaande de naamsbekendheid is zeer moeilijk meetbaar, maar we hebben het na de beurs zeker niet rustiger gekregen…”

Lees het hele bericht