Optimize Document Solutions

Wat is voor ODS de belangrijkste reden om aan BCDN2019 mee te doen?
Belangrijkste reden om aan de BCDN deel te nemen is voor ons het genereren van (nog) meer naamsbekendheid. Verder is het voor ons belangrijk dat we op de BCDN de juiste doelgroep(en) kunnen spreken en met  deze vaak mede ondernemers in gesprek kunnen gaan over zaken die in hun organisatie spelen aangaande document verwerking, opslaan van documenten, de transitie van papier naar digitaal etc. Onze ervaring is dat wij voor iedereen een oplossing hebben en zaken efficiënter kunnen laten verlopen. Het sleutelwoord hierbij is wel verbinden en wij denken dat de BCDN daar een prima podium voor is.

Wat gaat ODS op de beurs onder de aandacht brengen?
Tijdens de BCDN 2019 zullen wij een aantal zaken onder de aandacht brengen.
Ten eerste willen wij laten zien dat er voor elke organisatie (zelfs voor ZZP-er/ eenmanszaken)  goede zeer betaalbare oplossingen zijn op het gebied van document verwerking (printen, kopiëren, scannen etc.). Organisaties hebben vaak het idee dat dit kostbaar is en niet voor hen, wij zullen oplossingen laten zien die toepasbaar zijn in elke omgeving op het gebied van de hardware maar zeker ook op het gebied van bijvoorbeeld scan software waardoor organisaties op een zeer eenvoudige manier ca. 90% tijd kunnen besparen op het opslaan van digitale documenten op de juiste plek binnen de organisatie!

Hiervoor is een stukje software ontwikkeld dat een zeer lage instap kent en enorme voordelen met zich meebrengt.

Waarom mag ODS bedrijf niet ontbreken op BCDN2019?
Optimize Document Solutions mag niet ontbreken op tijdens de BCDN 2019 omdat wij een organisatie zijn met zeer veel ervaring op het gebied van document verwerking en een specifieke focus hebben op het Noorden van het land wat veel voordelen met zich meebrengt voor onze klanten aldaar. We zijn een full service organisatie en daardoor interessant voor elk type bedrijf, groot of klein, we zijn ik durf te zeggen de meest flexibele partij binnen de document management branche en staan voor kwaliteit, service en behandelen iedere klant of relatie op dezelfde manier. Wij kunnen uw organisatie efficiënter laten werken kijkende naar processen waarbij documenten voorkomen en u daarnaast ook nog eens veel geld besparen. Simpel gezegd, elke organisatie print, kopieert en/ of scant, ervaring leert ons dat dit vaak veel efficiënter en daarbij ook goedkoper kan. Dit is dus waarom iedere bezoeker maar ook standhouder met ons in gesprek moet, wij kijken er in elk geval erg naar uit!

Meer informatie vindt u op www.odsleeuwarden.nl,