Omrin Bedrijfsafval

Omrin Bedrijfsafval is ingericht op een optimale dienstverlening aan ondernemers. Daarbij gaat het er vooral om wat uw specifieke wensen voor bedrijfsafval zijn.

Met ons brede assortiment aan containers voor uw afvalstromen, de mogelijkheden van reiniging, lediging en transport hebben we alle servicemogelijkheden voor u in huis! Ruim achtduizend klanten in diverse sectoren van de zakelijke markt gingen u al voor en maken gebruik van onze brede, duurzame dienstverlening tegen een betaalbaar tarief.

Persoonlijke relatie
Met onze zakelijke klanten onderhouden we een prettige en zo persoonlijk mogelijke relatie. Onze accountmanagers zijn graag bereid uw situatie ter plaatse te bekijken en met u te bespreken.

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn en hoe u op een vertrouwde en professionele wijze uw bedrijfsafval kunt laten verwijderen? Kom langs in onze stand op het Hemrik-Zwette plein en onze medewerkers kijken graag samen met u naar de beste oplossing voor de verwerking uw bedrijfsafval en maken een advies en offerte op maat.

Meer informatie vindt u op www.omrin.nl/bij-mijn-bedrijf en Facebook, LinkedIn en Instagram: Omrin Bedrijfsafval.