NIVO

Schoonmaakbedrijf NIVO verzorgt schoonmaak van bedrijfspanden

Schoonmaakbedrijf NIVO levert kwalitatieve schoonmaakdienstenspecialistische reiniging van bedrijfspanden, calamiteitenreiniging en asbestsanering in Noord Nederland. Schoonmaakbedrijf NIVO is een facilitair dienstverlener met vestigingen in Leeuwarden, Groningen, Bolsward en Zwolle. Onze kernwaarden zijn daadkrachtig, dienstverlenend, kwaliteit en transparant.

Facilitaire dienstverlening
Schoonmaakbedrijf NIVO Facilitaire dienstverlening biedt complete schoonmaak oplossingen in diverse sectoren; van kantoren tot schoolgebouwenSchoonmaakonderhoud omvat het aanbieden van betrokken en opgeleid schoonmaakpersoneel, de benodigde schoonmaakmiddelen en het management.

Specialistische reiniging
Schoonmaakbedrijf NIVO is bekwaam in verschillende soorten specialistische reiniging. Geen enkel materiaal is gelijk, en daarom vraagt dit om deskundigheid en verschillende reinigingstechnieken. Wij hebben de deskundigheid, ervaring en de apparatuur voor vele verschillende specialistische reiniging klussen. Zo kunnen wij alle schoonmaak klussen in uw bedrijf klaren.

Calamiteitenreiniging 24/7
Onze afdeling NIVO Calamiteitendiensten is een specialist in het herstellen van brand, rook, roet- en waterschades. Wij helpen u letterlijk uit de brand. De inzet van onze calamiteitenafdeling mag voor onze gekwalificeerde medewerkers dan de normaalste zaak van de wereld zijn, dit is het zeker niet voor de gedupeerde.

Asbest & Milieutechniek
NIVO Asbest & Milieutechniek is dé specialist op het gebied van asbestsanering, asbestbeleid en asbestadvies in Friesland, Groningen, Drenthe.

Dagelijks werken wij met de hoogst mogelijk opgeleide en gecertificeerde professionals voor diverse woningcorporaties, vastgoedonderhouders, gemeenten en bouwondernemingen. Per jaar saneren we ruim 5000 wooneenheden waardoor we marktleider in Noord Nederland zijn.

Samen maken wij ‘NIVO’

NIVO investeert doorlopend in opleidingen voor medewerkers (NIVO-Academie). Wij zijn ervan overtuigd: Gemotiveerde en getrainde medewerkers leveren de beste prestaties. Meer tevredenheid en betere communicatie levert betrokkenheid op van de werknemers. Dat betekent kwaliteitsbehoud en dat leidt weer tot tevreden klanten.

Daarnaast maakt NIVO bewuste keuzes op het gebied KwaliteitMVO en Innovatie.