BCDN 2019 | Lift mee op het succes!

Met de nieuwe plannen en huisstijl die begin september gelanceerd zijn wordt BCDN klaargestoomd voor de toekomst. Netwerkevenement Business Contact Dagen Noord (BCDN) blijkt ieder jaar weer een succes voor ondernemers uit het noorden. Als ondernemer moet je erbij zijn; de BCDN. Dat was zo en dat blijft zo. De nieuwe plannen en huisstijl worden erg goed ontvangen. In gesprek met deelnemers blijken deze enthousiast over de kant die we met de beurs op willen. Ruim 60 % van de beschikbare standruimte staat dan ook al onder optie, een goed teken!

SCHRIJF IN VÓÓR 1 DECEMBER!
Tijdig inschrijven loont! Je ontvangt niet alleen korting op deelname bij inschrijving vóór 1 december maar lift ook maximaal mee op het BCDN platform. BCDN biedt al haar deelnemers de mogelijkheid zichzelf te presenteren middels onze kanalen. Een persbericht, nieuw product, event, jubileum, opening of ander leuk nieuws? Laat het ons weten! Wij plaatsen dit op de website van BCDN en koppelen het aan alle social media kanalen. Gebruik BCDN als platform en bereik hiermee een grote gerichte doelgroep.

Deelnemen maar weet je nog niet exact met hoeveel vierkante meter?
Ook dan kun je nu al inschrijven! Schrijf dan eerst in met het geschatte aantal vierkante meters, mocht dit later nog wijzigen dan is dit mogelijk. Je bent dan in ieder geval verzekerd van het vroegboektarief en andere voordelen. 

Ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen doe je op de BCDN 2019

INNOVATIE
De organisatie zit verre van stil. Innoveren is één van de pijlers van de BCDN. Dit vertaalt zich op de beursvloer naar het ontwikkelen van nieuwe pleinen. Een drietal uitgelicht.

BCDN | Vitaal in Bedrijf
Ga mee op reis langs de verschillende gezichten van vitaliteit in bedrijf! Hoe zorg je voor een vitale organisatie en werknemers? Onderwerpen als voeding, beweging, omgaan met stress en re-integratie komen aan bod. Een interactief plein waarbij de nieuwste technieken worden toegepast.

BCDN | Innovatieplein
Faber Audiovisuals is partner van de BCDN en zijn continu aan het innoveren. Direct bij binnenkomst wordt je meegenomen in de wereld van innovatie en technologieën.

BCDN | Pop – up kantoor
Als enige netwerkevent presenteert de BCDN tijdens het event het grootste pop – up kantoor van Nederland. De werkzaamheden op kantoor gaan tijdens een bezoek of deelname gewoon door. Combineer de dagelijkse werkzaamheden met je bezoek of deelname, mis niks en het haal het maximale uit je beursbezoek. Binnenkort meer!

Ontmoeten, ontwikkelen en ontdekken op de BCDN 2019

BCDN VERHALEN
BCDN biedt ondernemers het hele jaar door de mogelijkheid om elkaar verder te helpen en te inspireren. Dit doen we door interessante verhalen van ondernemers te delen, deze maand is dat Brandmerck. Wat drijft deze heren, hoe zijn zij in zo’n korte tijd zo bekend geworden, wat is hun geheim? Lees het hier

Heb jij ook een mooi ondernemers verhaal te vertellen? Mail ons dan op bcdn@wtcexpo.nl

Banner - ontdek - ontmoet - ontwikkel - BCDN

BCDN APP
De BCDN app is bijna klaar! Kom voorafgaand aan de beurs al in contact met deelnemers en bezoekers. Plan afspraken in voor tijdens de beurs, zet vragen uit binnen de social wall van de app en verzamel informatie over de deelnemende bedrijven. Middels de interactieve plattegrond vind je snel en gemakkelijk de stand die je wilt bezoeken. Ook het registratieticket wordt automatisch aan de app toegevoegd. Met de app haal je het maximale uit beursdeelname en -bezoek. Half januari wordt de app gelanceerd.