Nieuws

Uitverkochte Business Contact Dagen Noord succesvol.

By | Nieuwsbericht | No Comments

De sfeervol ingerichte hallen met ondernemerspleinen en -stands in het WTC Expo waren weer een lust voor het oog voor de bezoeker. We kijken nu alweer uit naar volgend jaar, maar blikken eerst nog even terug op twee succesvolle beursdagen. De Business Contact Dagen Noord (BCDN) brachten op 21 en 22 maart in het WTC Expo in Leeuwarden ondernemers en vertegenwoordigers van non-profit organisaties weer samen. ‘Twee uitverkochte beurshallen, met zeven nieuwe ondernemerspleinen en 10% meer bezoekers maakte de beurs wederom tot een groot succes’, aldus beursmanager Hetty Kroes.


Klik hier het volledige bericht

Stands uitverkocht! Kom als bezoeker naar de goedgevulde BCDN.

By | Nieuwsbericht | No Comments

Deze week is het zover. De deuren van het WTC Expo in Leeuwarden gaan op 21 en 22 maart voor u open en daar staat alles in het teken van netwerken en zaken doen tijdens de Business Contact Dagen Noord. Met gepaste trots kunnen wij u melden dat de BCDN 2017 volledig is uitverkocht. Burgemeester van Leeuwarden Ferd Crone opent op 21 maart het event om 12.00 uur samen met algemeen directeur WTC-Expo Jan Spoelstra.


Klik hier het volledige bericht

Adverteren in het full color BCDN magazine.

By | Nieuwsbericht | No Comments

Tijdens de volgende editie van de Business Contact Dagen Noord (BCDN) worden er, zoals u weet, nieuwe pleinen gelanceerd. In dit nieuwsbericht leest u meer over twee van hen, het Finance Plein en het Súdwest-Fryslân Plein. Tevens worden de unieke advertentiemogelijkheden in het nieuwe BCDN Magazine besproken. Het magazine staat boordevol interessante informatie over de beurs en wordt verstuurd naar 4000 organisaties. Het magazine is tijdens de beurs gratis verkrijgbaar voor iedere bezoeker.


Klik hier het volledige bericht

Lancering van het Finance plein!

By | Nieuwsbericht | No Comments

Onderzoek heeft uitgewezen dat netwerken effectiever wordt, wanneer men segmenteert. Daarom lanceren wij tijdens de BCDN ook een Finance Plein. Diverse bedrijven uit deze sector zullen zich hier presenteren op het gebied van financiering, subsidies en financiële dienstverlening. Het Finance Plein heeft een fris en vernieuwend karakter. U kunt gebruik maken van het gezamenlijk horecaterras op het plein, waar u tevens uw gasten kunt ontvangen.


Klik hier voor meer informatie

Maak kennis met de nieuwe pleinen op de BCDN 2017!

By | Nieuwsbericht | No Comments

Ook dit jaar hebben we twee goed gevulde hallen waar zowel gemeenten als ondernemers zich presenteren op speciaal ingerichte ondernemerspleinen. Hier komt u op informele wijze in contact met andere ondernemers en non-profit organisaties. Kortom voor ieder wat wils op het gebied van ondernemen, samenwerken en kennis delen. Weten welke pleinen u volgend jaar kunt bezoeken? 


Klik hier het volledige bericht

Groei aantal ondernemerspleinen op de BCDN

By | Nieuwsbericht | No Comments

Er is veel animo voor het ondernemersevent van Noord-Nederland. De Business Contact Dagen Noord (BCDN), die op 22 en 23 maart plaatsvinden in twee hallen in het WTC-Expo in Leeuwarden, is namelijk op een paar plaatsen na helemaal gevuld met enthousiaste ondernemers en vertegenwoordigers van non-profit organisaties. Wat opvalt zijn de vele ondernemerspleinen tijdens het event. Negen in totaal.


Klik hier voor het nieuwsbericht

Gemeenten en provincie informeren MKB over financiering op innovaties tijdens BCDN

By | Persbericht | No Comments

De Vier grote Friese gemeenten (F4), de Provincie Fryslân, de Kamer van Koophandel en Samenwerkingsverband Noord Nederland (SNN) slaan de handen ineen en informeren het MKB tijdens de Business Contact Dagen Noord (BCDN) over financieringsmogelijkheden op innovaties. Tijdens diverse workshops worden bezoekers op de eerste dag geïnformeerd over subsidies, kredieten, leningen en crowdfunding. De BCDN, voorheen Tel, vindt plaats in het WTC expo in Leeuwarden op 22 en 23 maart 2016.


Klik hier voor het volledige persbericht

Noviteiten

Zodra de noviteiten van de BCDN 2017 bekend zijn zullen deze hier geplaatst worden!

Paste your AdWords Remarketing code here