Multicopy

1. Wat is de belangrijkste reden voor deelname aan de BCDN?
In contact komen met ondernemers om hen te helpen met succesvolle communicatie zodat zij meer opvallen, beter herkend worden, nieuwe klanten kunnen werven en bestaande klanten loyaler kunnen maken. Met de ondersteuning van effectieve communicatiemiddelen krijgen zij weer de rust en ruimte om succesvol te ondernemen.

2. Wat gaat Multicopy onder de aandacht brengen?
Het brede aanbod van producten en diensten. Wanneer iemand Multicopy hoort, denkt hij of zij vaak nog alleen aan kopiƫren en printen terwijl wij zoveel meer doen. We bieden nu een compleet pakket aan eigentijdse communicatiediensten. We adviseren, ontwerpen, maken en regelen eigenlijk alles op het gebied van eigentijdse communicatie. Van huisstijl tot gevelreclame, van website tot apps, van direct mailings tot e-mailcampagnes, van autoreclame tot bedrijfskleding en promotionele artikelen. Ook in kleine oplagen en binnen elk budget.

3. Waarom mag Multicopy niet ontbreken
We gaan in gesprek met ondernemers om stil te staan bij hun onderneming en terug te gaan naar de kern. De echte uitdaging. Van daaruit kunnen we hen adviseren en hun passie naar buiten brengen in uitstraling en communicatie. Zo krijgt elke onderneming de grootsheid die ze verdient.