Mach1 Race Experience

MACH1 RACE EXPERIENCE introduceert de Formule 1 Experience in Noord Nederland

ProMotion racesimilatoren.
Altijd al de G-krachten willen voelen van een Formule 1 wagen?  Ervaren hoe je op hoge snelheid de bochten pakt of door het gravel drift? Het kan met de ProMotion simulatoren van Mach1. Onze unieke race simulatoren geven het gevoel alsof je echt over het circuit vliegt. De race simulator is ontwikkeld met de beste GT3/Formule piloten ter wereld. Jouw event is pas compleet met een race simulator van Mach1. Wij verhuren losse simulators of de complete mobiele race-unit op jouw locatie met 3 super race simulatoren.

Kids
Mach1 heeft ook speciale simulatoren voor kinderen te huur: De Kidsracer met alle mogelijkheden, die ook de grote racesimulatoren bieden

Formule 1-beleving
Ben je een hardcore sim racer of nog een noob. Je gaat gegarandeerd plezier hebben in de racesimulators van Mach1. Door de bewegende stoel kan onze race sim alle bewegingen reproduceren, vergelijkbaar met professionele simulatoren in racing. Zelfs G-krachten in drifts, sprongen en botsingen De intensiteit van de bewegingen kunnen tijdens de rit aangepast worden door de gebruiker.

  MACH1 RACE EXPERIENCE

  Crystalic Business Park

  Marchel Pelder

  Francois HaverSchmidtwei 2

  8914 BC  Leeuwarden T 058 202 71 17   E info@mach-1.nl   I www.mach-1.nl

Kom onze simulatoren testen op de BCDN en rijdt de snelste ronde en maak kans op een dag gratis huur van een ProMotion Racesimulator of een kidsracer.