Luchtvaartplein Vliegveld Drachten, stand: 3035

 

Frisian Air B.V. , Flightlevel B.V. en Airemotion ballonvaarten opererend vanaf vliegveld Drachten presenteren zich gezamenlijk op de Business Contactdagen van 2019 in het WTC EXPO te Leeuwarden.

Frisian Air B.V.
Frisian Air, im- en exporteur van de bekende Sling vliegtuigen, vertegenwoordigt de privé en zakelijke markt in Nederland en de rest van Europa. Het zeer moderne,  betaalbare en comfortabele 4- zits toestel van de nieuwste generatie  is in milieu opzicht schoner dan de gemiddelde personenauto. Het lage brandstofverbruik van 1:11 Euro 95 reist u wel met een snelheid van maar liefst 270 km/uur. Bovendien kan het toestel op alle kleine vliegvelden landen, zodat u altijd dichtbij uw eindbestemming aankomt. Voor vlieginstructie en het halen van uw brevet kunt u terecht bij Flightlevel, die ook gevestigd is op vliegveld Drachten.

Flightlevel B.V.
Flightlevel B.V. is een all-round vliegbedrijf dat is gevestigd op vliegveld Drachten. Bij ons kun je terecht voor introductievluchten, vliegopleidingen en vliegtuighuur. Tevens organiseren we regelmatig meerdaagse vliegtrips voor houders van een vliegbrevet en events voor groepen. Op de stand is het ultramoderne Pipistrel SW121 opleidingstoestel te bewonderen.

Airemotion ballonvaarten
Airemotion ballonvaarten organiseert al vele jaren ballonvaarten vanuit de noordelijke provincies. Met grote regelmaat stijgen we op vanaf vliegveld Drachten. Vanwege de centrale ligging is dit een ideale locatie. We beschikken over een vloot van 7 luchtballonnen waarin maximaal 8 passagiers kunnen meevaren. We kiezen hier bewust voor omdat we gastvrijheid en de persoonlijke aandacht erg belangrijk vinden. We garanderen dan ook een ervaring op hoog niveau!

Onder de bezoekers van ons luchtvaartplein op standnummer 3035, verloten wij een introductievlucht bij Flightlevel en een ballonvaart bij Airemotion ballonvaarten.