KeenDelivery

KeenDelivery is hét verzendplatform voor bedrijven. In de huidige wereld waarin de klant centraal staat en de verzendmogelijkheden alleen maar toenemen, is KeenDelivery jouw rots in de branding: Wij zijn namelijk continue op zoek naar manieren om jouw verzendproces nog verder te optimaliseren én we zorgen ervoor dat de mogelijkheden meegroeien met jouw vraag en die van je klant! Van het importeren van bestellingen tot het printen van verzendlabels, en van het verzenden van gepersonaliseerde Track & Trace berichten tot het implementeren van nieuwe vervoerders.

Alle informatie en tips & tricks die jij nodig hebt om het verzendproces zo goed mogelijk te laten verlopen, vind je eenvoudig terug in het portal. Heb je toch nog een vraag of wil je advies? Je kunt het serviceteam eenvoudig bereiken via chat, ticket en telefoon.

Via onze koppeling zet je bestellingen automatisch in het portal waardoor je direct verzendlabels aanmaakt voor bijvoorbeeld DHL, PostNL, DPD en TNT. Door de uitgebreide verzendmogelijkheden kun je de bezorging volgens de wens van je klant laten verlopen. Op elk gewenst adres of bij een van de ruim 5000 parcelshops. Overdags, ‘s avonds of in het weekend.

Onze enthousiaste collega’s laten je 19 en 20 maart graag zien hoe KeenDelivery je kan helpen om je verzendproces te optimaliseren.

Kun je niet wachten? Neem dan een kijkje op www.keendelivery.com

Rabobank
Next Post