Catering

WTC Hospitality exploiteert, als exclusieve inhouse cateraar, de volledige horeca in het WTC Expo complex in Leeuwarden. Er zijn verschillende mogelijkheden en voorzieningen voor de horecabenodigdheden op uw stand. Als standhouder kunt u tijdens de beurs verschillende soorten dranken, lunchpakketten en bittergarnituren bestellen. Wanneer u gebruik wilt maken van de horeca service van het WTC Hospitality dan kunt u deze bestellen door contact op te nemen met WTC Hospitality, te bereiken via 058-2941590 of info@wtchospitality.nl.

Houdt u er rekening mee dat u tijdig bestelt, zodat de door u bestelde benodigdheden op tijd geleverd kunnen worden.

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met WTC Hospitality, te bereiken via 058-2941590 of info@wtchospitality.nl.

Bestellijst lunchpakketten
Bestelformulier Dranken
Bestellijst Bittergarnituren

WTC Betaalkaart

Naast de cateringservice kunt u gebruik maken van onze horecagelegenheden in het complex. Om het u gemakkelijk te maken kunt u gebruik maken van ons betaalsysteem met de exposantenbetaalkaart. Met deze betaalkaart kunt u in onze restaurants Grutte Pier, The Globe, bij het Standhouderbuffet en op veel van onze terrassen gebruik maken van onze diensten. Al het verbruik wordt op deze betaalkaart geregistreerd en na afloop van de beurs ontvangt u hiervan een factuur. U hoeft niet meer contant af te rekenen en losse bonnen in uw administratie te verwerken. U krijgt van ons één overzichtelijke factuur.

Wanneer u gebruik wilt maken van de betaalkaart, verzoeken wij u deze minimaal één week voor aanvang van de beurs aan te vragen via onderstaand aanvraagformulier. Uw ingevulde formulier kunt u mailen naar info@wtchospitality.nl