Geotrack

Kom racen bij Geotrack op de BCDN2019
Geotrack komt met een exclusieve race simulator naar de beurs! De simulator op onze stand zorgt voor een echt unieke ervaring. Net als je als klant van Geotrack ook gaat ervaren.

Door de combinatie van het bewegende onderstel en de virtual reality bril bevind je je rechtstreeks in de racewagen maar ook in de wereld van Geotrack, waar snelheid, realiteit en kwaliteit op nummer 1 staan.

Ga je de uitdaging aan? Kom dan naar de Geotrack stand om te racen en ding mee naar een spectaculaire prijs.

Geotrack
Geotrack laat ondernemers graag kennis maken met de voordelen van het automatiseren van kilometer-, ritten- en urenregistraties maar ook welke resultaten je kunt boeken door efficiënter te gaan werken met behulp van onze monitoring en analyse oplossingen.

Geotrack ontzorgt en ontwikkelt in eigen beheer een innovatief volgsysteem inzetbaar voor het live volgen van voertuigen, inzicht krijgen in historische gegevens, beveiligen van eigendommen en meer.

We zijn een R&D organisatie en daardoor een trendsetter in data-registraties met eigen ontwikkelde software die volledig in de Nederlandse cloud werkt en dankzij z’n eerlijke prijsstelling een korte terugverdientijd kent. Bovendien beschikt Geotrack’s ‘Fiscaal 2.x’ product over het Keurmerk RitRegistratieSystemen. Hierdoor voldoet ons platform aan de eisen die de fiscus aan een ritregistratiesysteem stelt.