Fruit voor uw bedrijf

De belangrijkste reden om aan BCDN2018 mee te doen is het aanwezig zijn voor potentiele nieuwe en bestaande klanten van/voor ons bedrijf. Ook de interesse in wat de BCDN voor ons kan betekenen is een reden, we gaan voor het eerst deelnemen als klein bedrijf tussen de veelal “grote jongens”

Wij gaan Fruit voor uw bedrijf onder de aandacht brengen, houden proeverijen met vers fruit en leuke onbekende fruitsoorten. Onze naam zegt het al, wij leveren fruit aan bedrijven die hun personeel op een verantwoorde en gezonde manier willen ondersteunen hun dagelijkse dosis vitaminen te nuttigen. Dit draagt weer bij aan het ziekteverzuim, motivatie en gevoel van waardering onder het personeel. Want lekker fruit, daar krijg je zin in. Ons fruit is onderscheidend van kwaliteit en smaak, zeker ten opzichte van de supermarkten, hierin is het verschil echt mega. Wij leveren veel producten (fruit) die qua smaak en kwaliteit en soort in de supermarkten niet te vinden zijn en Dat maakt ons mede door onze ervaring op dit gebied, onderscheidend in ons vak. Het feit dat Fruit voor uw bedrijf op de BCDN zal zijn is natuurlijk een primeur op zich.

Wij hopen met onze aanwezigheid bedrijven te stimuleren meer gezondheid (vitaminen) op de werkvloer/kantine te introduceren. We merken dat dit steeds belangrijker wordt bij zowel grote als kleine bedrijven, gezien de aanvragen en interesse in ons product.

Wiemers
Next Post