Friesland Boeit

Friesland Boeit is een serious gaming en training bedrijf. Friesland Boeit is expert in het bereiken van bedrijfsresultaat door de inzet van fysieke serious games, theoretisch onderbouwde teamanalyses én reflectie en training onder begeleiding van specialisten.

Met een vaste locatie in het centrum van Leeuwarden, een verplaatsbare game én verschillende thema’s zoals leiderschap, samenwerken en communicatie is Friesland Boeit de grondlegger van de escaperoom als trainingstool. Door trainers, videoanalisten en gedragswetenschappers uitermate geschikt voor teambuilding, training, reflectie en rapportages. U wilt bouwen aan een nieuw team? Kwaliteiten inzichtelijk maken? Teambuilding bevorderen of problemen aanpakken? Laten we samen de strategie bepalen.

 

Ervaar serieuze escaperoom voor teamontwikkeling GRATIS
twv €300,- tijdens BCDN2019

Friesland Boeit is dé expert in het bereiken van bedrijfsresultaat door de inzet van fysieke serious games, theoretisch onderbouwde teamanalyses én reflectie en training onder begeleiding van specialisten. Op de BCDN2019 staan zij met hun verplaatsbare ‘Esch Cape’ op het vitaliteitsplein. Tijdens BCDN2019 kunnen bezoekers de serious game en het complete proces daaromheen (twv €300,-) GRATIS ervaren. Inschrijven kan HIER.

In 2016 waren de ‘jonge’ ondernemers van Friesland Boeit nog aanwezig op de BCDN als finalist van DEHET, in 2017 waren zij winnaar van de Noorderlijke Innovatie Award. Met een vaste locatie in het centrum van Leeuwarden, een verplaatsbare game waarin de competenties leiderschap, samenwerken en communicatie gemeten wordt én serious games gericht op thema’s zoals agile/scrum werkmethode, Cybersafety, werken binnen een veranderende overheid en intensieve ambulante gezinsbehandeling is Friesland Boeit de grondleggers van de escaperoom als trainingstool.

Ervaar GRATIS de serious game en bespreek de teamanalyse tijdens de BCDN2019 op dinsdag 19 en woensdag 20 maart 2019 tussen 13.30u en 19.30u.

Meer informatie: www.frieslandboeit.nlinfo@frieslandboeit.nl of 0657703931.