Fit20

De missie van fit20 is optimalisering van de fitheid en gezondheid van mensen. Onze specifieke waarde propositie voor organisaties is dat fitter en gezonder personeel zorgt voor:

minder ziekteverzuim. Bij Siemens is het ziekteverzuim binnen 1 jaar fit20 training onder 70 deelnemers met 1.8% gedaald. Preventie kost een fractie van de kosten van re-integratie of employee vervanging.
hogere arbeidsproductiviteit. Harvard University heeft berekend dat 10% fittere mensen gemiddeld 3% productiever worden. Bij fit20 ben je gemiddeld na 3 maanden 20% sterker en fitter. Dit wordt geregistreerd in onze speciaal ontwikkelde trainingsapplicatie die we onze klanten periodiek mailen.
tevreden medewerkers. Talent management zal steeds meer een fact of life worden. Hoe bind je talentvol personeel aan jouw bedrijf? Hoe zorg je dat mensen blij zijn bij om bij jullie te werken? Door meer voor je personeel te doen bespaar je kosten en geef je een goed gevoel en continuïteit. De mogelijkheid om fit20 te doen is -naast de andere faciliteiten van het pand- een van de elementen die jouw bedrijf positief onderscheidt.

Fit20 Leeuwarden zal zich moeten laten zien in het Friese en Leeuwarder bedrijfsleven omdat wij zijn er achter gekomen dat veel mensen en bedrijven nog nooit van het concept hebben gehoord en zodra iemand een proefles heeft gehad meteen zegt: Waarom ken ik dit nu pas?

De kracht van fit20 is de mond op mond reclame, maar het is nooit verkeerd om op een andere manier de aandacht te vragen voor ons prachtige concept.

Een primeur dat sinds er kort met sensoren wordt gewerkt. Deze sensoren houden de beweging en het tempo van de oefeningen nauwgezet bij en geven na de oefening direct het resultaat.

Door de sensoren wordt er nog effectiever getraind.

Fit20 mag niet ontbreken op de BCDN omdat elk bedrijf zijn personeel gezond, krachtig en productief kan laten worden door ons en wij een aanvulling zijn op het gebied van vitaliteit en het tegengaan van ziekteverzuim.