Fieber – Grote oplossingen voor kleine ondernemingen

Wij helpen ondernemingen met het kantoor van de toekomst. Wij doen dit door het bieden van snel internet in combinatie met laagdrempelige cloud- en telecomoplossingen. Wij willen verrassen met gebruiksgemak, een topservice én met de mogelijkheid om de diensten zonder IT-kennis op een eenvoudige manier zelf te kunnen inrichten of aanpassen. Wij staan voor:

– Versimpelen

Telefonie en internet wordt vaak zo onnodig ingewikkeld gemaakt. Wij willen het juist simpel houden. Door bijvoorbeeld geen ingewikkelde vaktermen maar heldere taal te gebruiken. Want voor ondernemers is internet en telefonie slechts bijzaak. Het moet gewoon werken!

– Verrassen

We willen verrassen door net een stapje harder te lopen. Net dat beetje extra service te bieden, waardoor jij aangenaam verrast wordt. Zoals bijvoorbeeld bij de installatie van Hosted VoIP. Die is bij ons helemaal gratis. We helpen je hierbij van stap tot stap, tot alles perfect geregeld is.

– Zelf regelen

We helpen jou graag op weg als je een bestelling hebt gedaan. Maar je kunt bij ons ook vooral heel veel dingen zelf regelen, in je eigen tijd. Zoals het aanvragen van een extra extensie of je voicemailbericht wijzigen. Op onze Support website vind je alle info die je nodig hebt om zelf jouw zaakjes te regelen.

We doen veel aan online zichtbaarheid, maar we willen door onze deelname aan BCDN 2018 ook fysiek zichtbaar zijn voor onze (potentiële) klanten. We gaan graag met jou in gesprek om te kijken of we iets voor jouw onderneming kunnen betekenen.

Cornelis
Next Post