Exxes.nl (Exxes):

Door deel te nemen aan de BCDN kan Exxes in 2 dagen met een groot aantal van haar bestaande klanten in contact komen, in gesprek gaan en dit in een andere omgeving dan bij de klant op locatie of op kantoor van Exxes.

D.m.v. een nieuwsbrief met een uitnodiging om langs te komen op de BCDN, bereikt Exxes zonder te veel inspanning al haar klanten. Daarnaast heeft Exxes een database met Noordelijke bedrijven waarvan Exxes vindt dat deze bedrijven een potentiële klant (suspect) kunnen zijn voor de ICT-diensten die Exxes levert. De BCDN is een makkelijk instrument om deze potentiële klanten via een nieuwsbrief te benaderen.

Exxes is een ICT-leverancier met focus op IP-telefonie, Internet access en netwerkbeheer. Omdat KPN per 1 september 2019 definitief stopt met haar telefoniedienstverlening op bestaande ISDN en PSTN meervoudig telefoonverbindingen moeten de bedrijven die nu nog gebruik maken van deze infrastructuur van KPN voor die tijd over naar een nieuwe VoIP telefonie oplossing. Exxes levert voor deze bedrijven meerdere oplossingen. Primeur is dat Exxes met Xelion IP-telefooncentrale (www.xelion.nl) vaste telefonie en mobiel bellen integreert, de mobiele smartphone wordt onderdeel van de telefooncentrale als ware dat de smartphone een vast toestel is binnen de telefooncentrale, de smartphone gebruiker belt niet met zijn mobiel telefoonnummer naar buiten, maar met het vaste hoofdnummer van zijn bedrijf. De Xelion telefooncentrale wordt gebruikt door MKB bedrijven vanaf 2 medewerkers, maar ook door organisatie met ver over de 1000 medewerkers, m.a.w. de Xelion telefooncentrale is de perfecte oplossing voor alle MKB bedrijven.

Nieuwe zakelijke contacten worden op een BCDN sneller aangegaan, zijn veelal ongedwongen en door tijdens de BCDN in contact te komen met andere deelnemers binnen dezelfde branche of juist andere branches geeft dat Exxes als deelnemer meer inzicht van wat en waar de ontwikkelen in de markt plaatsvinden. In het bijzonder vindt Exxes dat de opzet van het plein “The White House” hierin meerwaarde levert.

ABD
Next Post