Doubble U

Host & Hostesses • Beurs crew • Catering crew • Promo- & Sales crew • Events • Marketing • Weddingplanning

“Continue is Doubble U op zoek naar medewerkers die nét dat beetje meer service kunnen bieden aan onze opdrachtgevers. Dit houdt in dat wij kiezen voor hospitality medewerkers die van nature een feeling voor gastvrijheid hebben, met een lach aan het werk zijn en door hun doorzettingsvermogen net een stapje harder zetten. Deze kenmerken zorgen ervoor dat onze “Doubble U – crew” de juiste personen zijn voor u om in te zetten op beurzen, evenementen, store openingen, recepties, bruiloften etc. Daarnaast kunt u bij Doubble U terecht voor professionele event managers, wedding planners & marketing crew. Dit samen maakt ons een divers bedrijf die het verschil kan maken waar nodig.”

Host & Hostesses: Onze hosts & hostesses worden geselecteerd op hun service gerichte houding, doorzettingsvermogen en stralende lach. Onze hosts & hostesses hebben plezier in hun werk en een feeling voor gastvrijheid. Dat samen maakt dat zij kunnen zorgen voor onvergetelijke service en een warm ontvangst tijdens events. Om dit te kunnen waarborgen voelen wij tijdens het selecteren van de hospitality medewerkers aan of deze feeling voor gastvrijheid aanwezig is. Kortom; de hosts & hostesses van Doubble U zijn mooi van binnen en buiten en dienen als het verlengstuk en visitekaartje van uw organisatie!

Beurs crew: binnen het host & hostesses bestand van Doubble U, hebben wij een apart geselecteerde beurs crew om de beste indruk achter te laten op uw stand. Als vast gezicht op bijvoorbeeld de Bedrijf Contact Dagen Noord (BCDN) heeft onze beurs crew de ervaring om enthousiast en betrokken ondersteuning te bieden op uw stand.

Catering crew: of het nou voor een bruiloft, borrel, receptie of een privé diner is, onze catering crew is multi-inzetbaar en staat voor u klaar! Onze catering crew bestaat uit hardwerkende dames & heren met een passie voor de horeca die ervoor zorgen dat uw gasten in de watten worden gelegd. Kies bijvoorbeeld op uw zomerse borrel voor onze champagne meisjes!

Promoteams & Sales crew: ook voor het in beeld brengen van uw bedrijf of merk staat Doubble U garant. Onze energieke promo crew zorgt ervoor dat de doelgroep van uw bedrijf of merk enthousiast benaderd wordt en laten daarmee een onuitwisbare indruk achter! Zet ons in bij het meedenken over het vergroten van het bereik en/of naamsbekendheid van uw bedrijf of merk. Daarnaast zorgt onze sales crew ervoor dat er doormiddel van een vaste poule ondersteund kan worden binnen de retail & directe sales.

Events, Marketing & Weddingplanning: Bij Doubble U beschikken we over vele jaren ervaring op het gebied van Event & projectmanagement. Wilt u de organisatie van uw Event, project, Wedding beurs en -/of congres uit handen geven? Wij denken graag met u mee, voeren u ideeën uit en maken er gezamenlijk een prachtig event van.

BCDN app
Next Post