De Friesland Zorgverzekeraar

 

Investeren in gezonde en vitale medewerkers is van groot belang. Een zieke medewerker kost u als werkgever bijvoorbeeld gemiddeld al snel €230 tot € 400 per dag. Gezonde en vitale medewerkers zijn productiever, stressbestendiger, gemotiveerder en verzuimen minder. Hierdoor hebben zij een grote invloed op uw bedrijfsresultaat.

De vraag is alleen: hoe haalt u het meeste rendement uit deze investeringen? En hoe zorgt u voor impact binnen de organisatie? Dit vraagt niet alleen inzicht in de problemen en een gericht vitaliteitsbeleid, maar ook eigen regie en gedragsverandering bij uw medewerkers.

De Friesland – uw vitaliteitspartner in de regio

De Friesland maakt een beweging van de verzekeraar die diensten levert naar een dienstverlener die zorg verzekert. Als vitaliteitspartner in de regio helpen wij graag bij het voorkomen van (langdurig) verzuim en het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. Wij helpen u inzicht te krijgen, bewustwording te creëren bij uw medewerkers en ze enthousiast te maken om zelf actief aan de slag te gaan met hun gezondheid en vitaliteit.

Sterk te Werk; vitaliteitsprogramma’s op verschillende niveaus
Wij bieden hiervoor tools, interventies en programma’s waaruit u, afhankelijk van de specifieke situatie van uw bedrijf, uw eigen keuze kunt maken. Uiteraard kunnen wij u hierbij adviseren. Dankzij ons uitgebreide partnernetwerk kunnen wij u een passend aanbod doen tegen een aantrekkelijk tarief.

Het maakt niet uit of u nog moet starten of al jaren bezig bent. Met concrete oplossingen, passend advies en op maat programma’s helpen we u verder. Samen werken aan een vitaal resultaat. Daar gaan we mee aan de slag. Doet u mee?

Deelname BCDN
We hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten en willen zichtbaar zijn voor onze klanten. Tijdens de BCDN dagen willen we, door middel van 1-op-1 klantcommunicatie, invulling geven aan onze nieuwe rol als vitaliteitspartner in de regio. Graag gaan we hierover met bezoekers op de beurs in gesprek. Hoe zien zij deze rol en hoe kunnen wij ze helpen bij het voorkomen van verzuim en het vergroten van duurzame inzetbaarheid binnen organisaties? Want werken aan een vitaal resultaat doen we samen!

Credion
Next Post