Hier vindt u een aantal deelnemers van de BCDN 2018

IKN

Stichting Internationale Kinderhulp Nederland (kortweg IKN) zoekt samenwerking met bedrijven zodat we elkaar kunnen versterken. Tijdens de BCDN2018 krijgen we de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen.

Op de beurs laten we zien hoe we samen kunnen werken. Goed voorbeeld doet goed volgen, daarom laten we graag zien op welke manier IKN samenwerkt met Tendergroep B.V. uit Sneek. Na een kennismaking met Tendergoep B.V. op de BCDN2017 zijn we een samenwerking aangegaan.

Bedrijven houden zich meer en meer bezig met “maatschappelijk verantwoord” en “duurzaam” ondernemen. IKN is een maatschappelijke organisatie die 500 wees- en straatkinderen ondersteunt, dat doen we in 12 landen. Wij zijn trots op ons werk en dat dragen we graag uit. Op de BCDN2018 zijn ongetwijfeld bedrijven aanwezig die een connectie hebben met een van die 12 landen. Deze bedrijven kunnen, door een samenwerking met IKN, laten zien dat zij juist in die landen ook bezig zijn met duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Brandmerck

De belangrijkste reden om aan BCDN2018 mee te doen? Ook al zijn we vooral bezig met online zichtbaarheid, fysieke zichtbaarheid blijft een onderdeel van de marketingmix van ieder bedrijf. De Business Contact Dagen Noord zijn voor ons een uitgelezen mogelijkheid om in contact te komen met lokale ondernemers die behoefte hebben aan een eerlijke en betrouwbare partner op het gebied van online marketing.

Onze belangrijkste wapens bij het verbeteren van de online vindbaarheid zijn: zoekmachine optimalisatie (SEO), adverteren op Google via AdWords (SEA) en social media marketing, met name Facebook (SMM). Daarbij is de persoonlijke benadering en aandacht voor iedere opdrachtgever ons geheime wapen, omdat we samen tot genagelde online resultaten komen.

We zien het als onze taak om elke ondernemer, van ZZP tot multinational, te helpen bij elk onderdeel van hun online marketing en het samenstellen van het totale plaatje van online vindbaarheid. Om de ondernemers in Friesland van handige adviezen te voorzien zijn we niet alleen online zichtbaar, maar ook fysiek op de BCDN2018.

 

Wanted

De belangrijkste reden om deel te nemen aan BCDN 2018 is ZIEN EN GEZIEN WORDEN, relatiebeheer en leggen van nieuwe contacten. De focus ligt hierbij op het laten zien van het type technisch personeel wat zij aanbieden en daarnaast nieuw potentieel werven. Er is in deze drukke tijd veel vraag naar technisch personeel.

 

Doubble U

Doubble U beschikt over representatieve, hardwerkende en hoogopgeleide hosts en hostesses die voor uiteenlopende werkzaamheden worden ingezet. Onze hosts en hostesses zetten net dat stapje meer waardoor zij de toegevoegde waarde zijn op uw event. Zet ook tijdens de BCDN professionele hostesses van Doubble U in!