Zoveel ondernemers, zoveel verschillen. Een logisch gevolg daarvan is dat iedere deelnemer aan de beurs zijn eigen manier van presenteren zal hebben. BCDN faciliteert al die verschillende wensen en denkt graag met u mee over de optimale manier om uw bedrijf of organisatie ‘neer te zetten’.

Individueel of collectief presenteren

Tijdens BCDN kunt u uw onderneming prominent onder de aandacht brengen met een individuele deelname, maar kunt u ook kiezen voor presentatie binnen een collectief. We denken graag met u mee over de voor u meest rendabele manier van presenteren. Door de krachten te bundelen met andere ondernemers is het mogelijk een gezamenlijk plein in te richten en collectief in te schrijven. Voor meer informatie of een voorstel op maat voor het opzetten van een collectief plein of deel uit te maken van een reeds bestaand plein kunt u contact met ons opnemen.

Er zijn drie mogelijkheden wat betreft standbouw: eigen stand, standaard standbouw of exclusieve truss standbouw.

Eigen Standbouw

Als u vaker deelneemt aan beurzen, heeft u wellicht een eigen stand die u opbouwt op de beurs. Het afnemen van kale vloeroppervlakte, stroom en faciliteiten bij de organisatie volstaat dan. U bent in dat geval verplicht om zelf wanden, tapijt en verlichting te installeren.

Standaard Standbouw

Als u geen eigen stand heeft, kunt u gebruikmaken van onze standaard standbouw. Deze stand wordt voor u op- en afgebouwd en bestaat standaard uit witte standwanden, een frieslijst met naamsvermelding, stroom, tapijt en verlichting.

Truss bouw

Wilt u een exclusievere uitstraling, ga dan voor luxe truss standbouw. U kunt kiezen uit twee opties:

– Staande buizenconstructie met doek en verlichting
– Hangende truss met verlichting

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Pelican Rouge op de BCDN
De stand van Echtemensen op de BCDN
Bezoek de BCDN

BEREKEN DIRECT UW BEURSPRIJS

* Genoemde bedragen zijn excl. BTW

Wilt u deelnemen aan de Business Contact Dagen Noord, wacht dan niet te lang met inschrijven. Hoe eerder u inschrijft, des te beter kunnen wij rekening houden met uw wensen.

Schrijf direct in