Credion

Credion Friesland & Valor Corporate Finance: uw financierings- en overnamespecialist binnen en buiten de regio!

https://www.credion.nl/friesland en http://valorcf.nl/

Sinds 1 juni 2018 profileert Credion Friesland & Valor Corporate Finance zich in Leeuwarden en wijde omstreken als dé overname- en financieringsspecialist. Naast een groot aantal kleinere overname- en financieringsopdrachten, heeft zij in het eerste jaar van haar bestaan een aantal grotere zaken succesvol afgerond. Zoals de overname van Emtech BV in Helmond en de overname en financiering van Cruise Travel Nederland, voorheen onderdeel van de ANWB. Daaruit blijkt dat Credion Friesland & Valor Corporate Finance niet alleen in Friesland maar ook daarbuiten actief is.

Credion Friesland & Valor Corporate Finance onderscheidt zich door haar deskundigheid en door het vinden van creatieve financieringsoplossingen waarbij haar medewerkers een tomeloze inzet aan de dag leggen om de beste oplossing voor de opdrachtgever te realiseren. Zij zijn pas tevreden als de opdrachtgever een passende financiering krijgt om zijn plannen te realiseren. Hun ervaring en bancaire achtergrond en de samenwerking met registeraccountants, register valuators, juristen en belastingadviseurs staan daar garant voor.

Credion Friesland is onderdeel van de landelijke adviesorganisatie Credion. Met circa 55 kantoren heeft Credion landelijke dekking en middels samenwerking met 90 geldverstrekkers is Credion met jaarlijks ruim € 1 miljard aan financieringsbemiddeling het grootste onafhankelijke intermediair van Nederland. Credion realiseert de meest optimale financieringsoplossing voor het MKB. Credion is proactief en biedt financieringsoplossingen waar u als ondernemer wellicht niet aan hebt gedacht. Met Credion hebben we de kennis en ervaring in huis om uw gesprekspartner te zijn voor al uw financieringszaken. Of het nu gaat om uitbreidingsplannen, renovatie, het selecteren van de beste geldverstrekker of de beste condities, wij nemen graag al het papierwerk uit handen en zorgen ervoor dat de meest optimale financieringsconstructie tegen de beste voorwaarden wordt behaald.

Ben u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek onze stand en onze partners op de stand Het Financieel Café

Multicopy
Next Post