Brandsma Koffie

“Waar vertrouwde koffiekwaliteit en vernieuwende producten elkaar vinden, waar pure koffiebeleving en duurzaamheid samenkomen.  Dat maakt ons bijzonder al vier generaties lang”.

Met onze jarenlange passie en kennis bieden we je met onze producten net dat vleugje extra qua smaak, presentatie, beleving en service. Voor het serveren van een perfecte kop koffie of espresso, ben je bij Brandsma dus aan het juiste adres. Maar ook voor training of service kun je bij Brandsma terecht. Naast onze eigen barista’s hebben we ook een zelfstandige en landelijke opererende servicedienst die plaatst, onderhoud uitvoert en storingen oplost op de diverse apparatuur. Onze monteurs kennen de techniek van de apparatuur tot in de kleinste detail.

Brandsma koffie is al ruim 40 jaar exlclusieve en trotse partner van Pelican Rouge koffie. Daarnaast vertegenwoordigen wij onze eigen koffie merk IJZERSTERK en ons Friese koffiemerk Us Kofje. Onlangs startte dochteronderneming TopBrewer een locatie aan de Zuidas te Amsterdam met luxe gestileerde koffiemachines die volledig opgaan in het interieur. Middels een App op je smart-device kun je overaljouw favoriete ko (bonen) koffie, cappuccino, koud (bruisend) water etc. samenstellen.

Kom gerust langs op onze stand om onze verschillende koffies te proeven.