Brandmerck

De belangrijkste reden om aan BCDN2019 mee te doen? Ook al zijn we vooral bezig met online zichtbaarheid, fysieke zichtbaarheid blijft een onderdeel van de marketingmix van ieder bedrijf. De Business Contact Dagen Noord zijn voor ons een uitgelezen mogelijkheid om in contact te komen met lokale ondernemers die behoefte hebben aan een eerlijke en betrouwbare partner op het gebied van online marketing.

Onze belangrijkste wapens bij het verbeteren van de online vindbaarheid zijn: zoekmachine optimalisatie (SEO), adverteren op Google via AdWords (SEA) en social media marketing, met name Facebook (SMM). Daarbij is de persoonlijke benadering en aandacht voor iedere opdrachtgever ons geheime wapen, omdat we samen tot genagelde online resultaten komen.

We zien het als onze taak om elke ondernemer, van ZZP tot multinational, te helpen bij elk onderdeel van hun online marketing en het samenstellen van het totale plaatje van online vindbaarheid. Om de ondernemers in Friesland van handige adviezen te voorzien zijn we niet alleen online zichtbaar, maar ook fysiek op de BCDN2019.

www.brandmerck.nl

https://www.brandmerck.nl/zoekmachine-optimalisatie/

https://www.brandmerck.nl/zoekmachine-adverteren/

https://www.brandmerck.nl/social-media-marketing/