Ondernemers over de BCDN


“Een goed evenement om eens tijd voor elkaar te hebben met andere ondernemers”


De Business Contact Dagen Noord (BCDN) in het WTC Expo Leeuwarden worden steeds volwassener.  Inmiddels is het tweedaagse event ‘hét zakelijk platform van het Noorden dat draait om netwerken, kennis delen en verbindingen leggen’. Voor 2020 staat het netwerk-evenement op 24 en 25 maart in de agenda. Hoe hebben deelnemende ondernemers de beurs ervaren? Een kort rondje langs de velden.

Naam: Martijn Friederich
Bedrijf: Brandmerck
Functie: Founder
Geboortedatum: 27 maart 1986
Geboorteplaats: Assen
Hobby’s: Mijn vriendin en ik hebben een kleintje waarvan de tanden nog door moeten komen, hobby’s staan daardoor op een laag pitje. Spaarzame vrije tijd steek ik graag in lekker koken, muziek, auto’s en psychologie.

Wie zijn jullie en wat is jullie onderscheidend vermogen?
Brandmerck is een online marketingbureau in Sneek. Wij zorgen er voor dat Google je beste vriend wordt, iedereen je kan vinden op social media en je daardoor meer omzet gaat genereren. Wij worden gedreven door groei met een passie voor online marketing. Door het maken en toepassen van de juiste online marketing strategie zorgen we samen met jouw bedrijf voor genagelde online resultaten.

In 2013 besloot ik mij in te schrijven bij de KvK. Ik had een doel: ondernemers helpen bij groei. Met mijn opgedane kennis in binnen- en buitenland was ik in staat om bedrijven betere keuzes te laten maken en te laten groeien. Want groeien met je bedrijf is het mooiste dat er is! De bedrijven die ik destijds heb geholpen zijn tot op de dag van vandaag ook nog onderdeel van Brandmerck. Dit geeft ons de kans om te groeien. En dat groeien doet Brandmerck. Onze doel is dat we een bijdrage gaan leveren aan de online marketing van 5000 bedrijven die groei voor ogen hebben. Met een team van specialisten, werkende vanuit een passie, geloven wij erin dat dit doel behaalt gaat worden.

Met welk doel hebben jullie deelgenomen aan de BCDN en is dit behaald?
BCDN is een belangrijk event voor ons als bedrijf. Het is een uniek netwerkevent met veel mogelijkheden en contactmomenten. Een plek dat draait om kennis delen, verbindingen leggen en uiteraard netwerken. Ons doel was om onze kennis en enthousiasme van online marketing te delen met andere ondernemers. Uiteraard ook om potentiële opdrachtgevers te overtuigen van onze kunsten. Deze 2 doelen zijn zeker behaald.

Wat is jullie algehele ervaring over de BCDN?
Onze algehele ervaring over de BCDN is zeer positief. Een pluspunt van BCDN is dat alles goed geregeld is en je als ondernemer en bedrijf goed kunt presenteren.

Wat is het pluspunt van de BCDN?
Een pluspunt van de BCDN is dat het een evenement is waar veel bedrijven uit de regio op af komen. Dit zorgt voor een vertrouwde band waarbij nieuwe samenwerkingen uit kunnen ontstaan. Je spreekt namelijk dezelfde ‘’taal’’.

Wat vind je het mooiste aan je vak?
In de rol van algemeen directeur wordt er van mij gevraagd bezig te zijn met de dag van gisteren, vandaag en overmorgen. Het bijsturen van teams daar waar nodig en het pad blijven uitstippelen voor ons doel maakt dat ik creatief, innoverend en uiterst gemotiveerd ben. Ik behandel iedere dag als een finale, en finales speel je niet om alleen mee te doen.