Ondernemers over de BCDN

Laagdrempelig, efficiënt en innovatief


De Business Contact Dagen Noord (BCDN) in het WTC Expo Leeuwarden worden steeds volwassener.  Inmiddels is het tweedaagse event naar eigen zeggen ‘hét zakelijk platform van het Noorden dat draait om netwerken, kennis delen en verbindingen leggen’. Voor 2019 staat het netwerk-evenement op 19 en 20 maart in de agenda. Hoe ervaren deelnemende ondernemers de beurs. Wat zijn hun plannen en waar kijken ze naar uit? Een kort rondje langs de velden.

Naam: Gerard van Lent
Bedrijf: Bourguignon Lease
Functie: Directeur
Geboortedatum: 1 april 1962
Geboorteplaats: Rotterdam
Hobby’s: Golfen, skiën, Mazda MX5, techniek
www.bourguignonlease-verhuur.nl

‘Verbindingen leggen’


Gerard, veel mensen kennen jullie wel. En zeker qua naam. Maar waar onderscheiden jullie je?
Bourguignon Lease is een toegankelijk en laagdrempelig leasebedrijf voor alle merken personen- en bedrijfswagens. We acteren niet als een afstandelijk instituut, dat alleen confectie kan leveren. Wij zijn een flexibele mobiliteitsverschaffer voor het MKB, dat maatwerk niet uit de weg gaat en dat altijd denkt in oplossingen.

Wat is jullie ambitie met de BCDN 2019?
Onze ambitie met de BCDN 2019 is om in een uitstekende en ook wel unieke ambiance samen met een aantal stand-partners zoveel mogelijk onderlinge verbindingen te leggen tussen onze relaties. Het accent zal komen te liggen op klasse en geborgenheid, dat alles in een bourgondische sfeer.

Wat vind jij een pluspunt van de BCDN?
Vanuit de bezoeker gezien: de bereikbaarheid, dat er voldoende parkeergelegenheid is, kortom de toegankelijkheid. Vanuit de standhouder: dat het overzichtelijk is, gemoedelijk en dat er in overleg veel mogelijk is. Ook het hotel dat ter plekke aanwezig is zie ik overigens als pluspunt.

Waar mag eventueel nog aan gewerkt worden?
Daar heb ik op dit moment eigenlijk geen directe suggestie voor.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?
Het mooiste deel van ons vak is het te allen tijde mogen zorgdragen voor het ontzorgen van de klant. Dat moet goed, duidelijk en snel, tegen zo gering mogelijke kosten. Als bedrijf kan je dat alleen voor elkaar krijgen als er een prachtig team staat, dat onderling een geweldige chemie kent en de absolute wil heeft om de dingen in één keer goed te doen. En zo’n team hebben we bij Bourguignon Lease.