Boels

Boels Rental wil graag zijn lokale netwerk ontmoeten en laten zien dat wij regionaal ondernemen. De BCDN is voor ons een perfecte gelegenheid om te laten zien wat wij kunnen.

Op de beurs zullen wij een aantal van onze duurzame, innovatieve producten tonen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lichtballon , voorzien van een accupakket en daardoor minimaal 50 uur standalone kan draaien. Ook zullen we onze beveiligingscamera’s tonen op de beurs en het nieuwe Safe-quick steigeropbouw systeem. Dit systeem voldoet aan alle nieuwe veiligheidseisen en is snel op te bouwen. Maar het belangrijkste dat wij onder de aandacht proberen te brengen zijn onze locale medewerkers, die graag met de bezoekers in gesprek gaan over de duurzame, efficiënte oplossingen die wij kunnen leveren.

Boels Rental is trots op de vestigingen die wij in Friesland hebben. Elke dag doen wij ons best om onze klanten te helpen met het vinden van de beste oplossingen.

Boels Rental wil graag van deze mogelijkheid gebruik maken om het lokale netwerk kennis te laten maken met de innovaties en om ze te bedanken voor de samenwerking die wij elke dag ervaren.