BCDN is hét zakelijk platform van het Noorden dat draait om netwerken, kennis delen en verbindingen leggen. Een platform waar ondernemers en organisaties elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren.

Op het tweedaagse netwerkevent in WTC Expo Leeuwarden wordt niet zelden de basis gelegd voor interessante contacten en duurzame relaties. De Business Contact Dagen Noord op 19 en 20 maart 2019 is een uitgelezen plek om persoonlijke afspraken in te plannen, te netwerken en leads te genereren.

Registreer hier uw bezoek

Om toegang te krijgen tot BCDN dient u zich van te voren kosteloos online te registreren. Uw ticket is voor beide dagen geldig.

Registreren via Internet Explorer lijkt problemen te geven, wij adviseren u dan ook via een andere browser, zoals Chrome, Firefox of Safari te registreren.

Indien u alsnog problemen ondervindt bij het plaatsen van uw bestelling, kunt u contact opnemen met Eventbrite door gebruik te maken van het supportformulier: https://www.eventbrite.nl/support/contact-us

BCDN App
Haal het maximale uit uw bezoek! Middels de speciale BCDN app kunt u voorafgaand aan uw bezoek al in contact komen met de deelnemers en andere bezoekers. Zo kunt u alvast afspraken inplannen voor tijdens de beurs, vragen uitzetten binnen de social wall van de app en informatie verzamelen over de deelnemende bedrijven.

*de app is binnenkort te downloaden in de app store

Openingstijden
Dinsdag 19 maart 2019  –  13:00 – 21:00
Tussen 11.00 – 13.00 is er een exclusieve opening voor Exposanten en relaties

Woensdag 20 maart 2019  –  11:00 – 21:00

Tarieven
Entreekaart online:    Gratis
Parkeertarief:              Gratis

Heeft u een registratie code ontvangen van één van de deelnemers van de BCDN? Vul deze dan in bij ‘Promotie code opgeven’. Het registreren met deze gepersonaliseerde code per deelnemer is belangrijk voor de organisatie en de deelnemers.