BCDN Verhalen

Beauty & Business

By augustus 27, 2018 No Comments
Lianne Dunnewind

Misschien geen eigen ondernemer maar wel ondernemend is Lianne Dunnewind in haar functie als Rayon Manager bij L’Oréal Paris via Hamilton Bright.

Dunnewind is al sinds 2011 werkzaam bij Hamilton Bright waarvan de laatste drie jaar als Rayon Manager. We hebben Dunnewind gevraagd wat haar destijds het meest aantrok in de functie. “Mijn hart ligt in de cosmetica-wereld, ik raak gecharmeerd van alles wat het beste van een mens naar boven haalt en houd mezelf bezig met het ontdekken van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van beauty.”

In de functie van rayon manager staat het vertrouwen van de klant centraal “Ik heb al vele mooie klantrelaties mogen opbouwen in Noord Nederland en in samenwerking met deze klanten mooie resultaten behaald.”

Hoewel ze omschrijft dat ze haar rayon volledig onder controle heeft, is dat in het verleden wel anders geweest. “ik heb veel geïnvesteerd in mijn klant relaties, een moeilijke klant in het verleden daar lees en ik schrijf ik nu mee. Ik weet als geen ander dat service belangrijk is en dat je jezelf kan onderscheiden in de markt met het tijdig terug bellen van klanten, het extra stapje zetten om de klant te helpen en een kopje koffie tijdens een bezoek.”

Als we vragen wat haar toekomst plannen zijn geeft Dunnewind aan dat dit twee kanten op kan gaan, richting Field coaching of het luxe segment in de cosmetica-wereld. “In ieder geval een functie met meer verantwoordelijkheden” want, geeft ze aan, doordat ze haar functie al enige jaren beoefend merkt ze wel dat het minder uitdaging bied.

Dunnewind heeft al mooie stappen gemaakt binnen Hamilton Bright en ook in toekomst ziet ze hier doorgroeimogelijkheden. “Hamilton Bright denkt mee om mezelf te blijven ontwikkelen zo heb ik via Hamilton Bright college de trainingen account management en shopper marketing gevolgd.”

Ons valt op dat Dunnewind vooral geniet van de opgebouwde relaties met klanten en hier ook passie vol over spreekt. We zijn benieuwd waar we Dunnewind over vijf jaar zullen zien. In een management functie of bij een luxe cosmetica-brand.

Fit20
Next Post

Leave a Reply