BCDN 2019 | Lift mee op het succes!

Vorige maand zijn de plannen en daarmee de nieuwe huisstijl voor BCDN gelanceerd. BCDN ontwikkelt zich steeds meer tot een platform dat niet alleen tijdens het tweedaagse netwerkevent een functie heeft. We willen het hele jaar door zichtbaar zijn en ondernemers inspireren en informeren.

De reacties hierop zijn zeer positief, aanvragen voor deelname komen dagelijks binnen en er ontstaan leuke nieuwe initiatieven. Zo zijn er gesprekken gaande voor het opzetten van een Bouwplein, een platform Vitaliteit in Bedrijf en een Innovatieplein. Maar ook bestaande pleinen als The White House, Gemeente Leeuwarden/ Perspectief van Fryslan en Duurzaamheidsplein hebben zich reeds opnieuw aangemeld en enkele zelfs ook weer groter dan vorig jaar. Mooie ontwikkelingen!

Veranderingen
Naast bovengenoemde zijn er meer positieve veranderingen. Zo wordt jaarlijks de plattegrond gewijzigd zodat de bezoeker steeds weer opnieuw verrast wordt. De beurs start op dinsdag met een opening seminar voor exposanten en geïnteresseerde bezoekers en er wordt een BCDN app ontwikkeld.

BCDN Events
Één van de nieuwe items binnen de vernieuwde plannen is BCDN Events. Gedurende het jaar worden meerdere seminars georganiseerd waar ondernemend Noord Nederland samen komt om geïnspireerd te raken, kennis op te doen en te netwerken. Vrijdag 5 oktober vond het eerste Kick Off seminar plaats. Een leuke interactieve en inspirerende middag met Gerben Okkinga, directeur Okkinga Communicatie, en Erik Broekhuijsen, Bedrijvendokter als sprekers. De middag werd afgesloten met een netwerkborrel en kijkje achter de schermen bij De Stormruiter. Kijk voor een sfeerimpressie van deze dag op www.bcdn.nl/bcdnevents/. Het volgende seminar vindt plaats in januari 2019.

Collectief of individueel deelnemen
Tijdens BCDN kunt u uw organisatie prominent onder de aandacht brengen met een individuele deelname, maar kunt u ook kiezen voor presentatie binnen een collectief. Door de krachten te bundelen met andere ondernemers is het mogelijk een gezamenlijke stand of plein in te richten en collectief in te schrijven. Op de website van BCDN vindt u een overzicht van de reeds bestaande pleinen en nieuwe initiatieven.

 Één van de collectieve pleinen is het nieuwe Vitaliteitsplatform met als onderwerp Vitaliteit in bedrijf. Vitaliteit is een trending toppic op dit moment. Hoe vitaal is een organisatie? Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers vitaal blijven? Vitaliteit is meer dan alleen sporten en dat wordt niet altijd gezien. Diverse partijen met affiniteit op dit vlak presenteren zich collectief op een interactief plein en geven antwoord op verschillende vraagstukken rondom dit thema. De komende periode worden al enkele onderwerpen via onze social media kanalen en website behandeld. Heeft u interesse in aansluiting op dit plein, neem dan contact met ons voor de mogelijkheden.

Interactie
Verrassen, vernieuwen en interactie! Dat zijn de drie punten die meegenomen worden bij het bespreken van deelname aan de BCDN 2019. Hoe zorgt je ervoor dat je opvalt en hoe presenteer je een nieuw product of dienst? In samenwerking met onze partners bieden we alle mogelijkheid om de stand zo spraakmakend mogelijk in te richten. Dit varieert van standbouw tot digitale kiosken, een hologram met logo of een bewegende robotarm die uw product 360graden showt? Niets is te gek!

Deelnemen!
Deelname aan BCDN is meer dan ooit een belangrijk marketinginstrument voor bedrijven en organisaties in het Noorden. Aanhaken bij één van de nieuwe plein initiatieven of een bestaand plein? Of liever individueel deelnemen? Neem contact op met Eva Hoebe, projectmanager BCDN of Anouk Kuperus, beursmanager BCDN voor de mogelijkheden.