BCDN Nieuwe stijl

Leeuwarden – Met trots presenteren we de vernieuwde Business Contact Dagen Noord. Dezelfde naam in een nieuw jasje met nieuwe ideeën, strategieën en partijen!

Ten opzichte van vorige edities heeft BCDN een aantal ontwikkelingen doorgemaakt. De feedback van bezoekers en exposanten zijn geëvalueerd, dit in combinatie met de kennis en ervaring van het management is er een heldere visie en missie geformuleerd. Het meest zichtbaar is de nieuwe huisstijl, maar er zijn meer veranderingen waar bezoekers en deelnemers mee te maken krijgen. Positieve veranderingen. In een paar woorden: BCDN heeft zich ontwikkeld van tweedaags netwerkevent tot niet tijdgebonden zakelijk platform.

Toekomstgericht platform
De focus voor de komende jaren ligt bij het professionaliseren van de beurs. Door technologieën en innovaties toe te voegen wordt het concept BCDN versterkt. BCDN ontwikkelt zich steeds meer tot een platform dat niet alleen tijdens het tweedaagse netwerkevent een functie heeft. BCDN biedt ondernemers het hele jaar door de mogelijkheid om elkaar verder te helpen en te inspireren, door een omgeving te creëren waarin innovaties, trends en ontwikkelingen alle aandacht krijgen. Gedurende het jaar worden bijvoorbeeld meerdere seminars georganiseerd in de vorm van BCDN Events. Drie á vier keer per jaar komt ondernemend Noord Nederland samen tijdens een innoverende en interessant seminar waar kennis en netwerken centraal staat. De website en social media kanalen worden ingezet om te inspireren, kennis te delen en een podium te bieden aan ondernemers in Noord Nederland.

Netwerkapp
Er wordt ook een netwerk-app ontwikkeld waarmee deelnemers en bezoekers voorafgaand aan de beurs contact met elkaar kunnen leggen. Bedrijven en organisaties in het Noorden weten elkaar dankzij BCDN te vinden, en ontdekken op een plezierige, laagdrempelige manier wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

BCDN 2019
Veel innovaties, een duidelijke missie en visie en mooie plannen voor BCDN 2019 in een nieuw jasje. Deelname aan BCDN is meer dan ooit een belangrijk marketinginstrument voor bedrijven en organisaties in het Noorden. Kortom, Mis het niet! Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn, neem dan contact op met Eva Hoebe, projectmanager BCDN of Anouk Kuperus, beursmanager BCDN.