Alfa Accountants en Adviseurs

 

Wij van Alfa Accountants en Adviseurs voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 900 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij jou om de hoek.

Onze visie
We willen de resultaten van mkb-ondernemers optimaliseren en lange termijn waarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis.

Overal dichtbij
Dus waar je ook bent, wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat je ons nodig hebt. Met brede financiële kennis én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

De vestigingen van Alfa Fryslân zijn vertegenwoordigd tijdens dit evenement. Je kunt ons vinden op het Súdwest-Fryslân Plein in standnummer 4110. Wij ontmoeten je graag!

https://www.alfa.nl/leeuwarden