ELEKTRISCH RIJDEN IS ALLANG GEWOON BIJ ABD

Dé pionier op het gebied van elektrisch rijden in Friesland is zonder twijfel ABD. Met de merken Nissan en Renault timmert het Friese familiebedrijf al sinds 2010 aan de weg met volledig elektrische auto’s. ABD is al meerdere jaren op rij verkozen tot beste dealer van Nederland en neemt dus zijn klanten én producten heel serieus.

Al in 2010 is de Friese Renault en Nissan dealer begonnen met trainen van personeel en het inrichten van de showrooms en werkplaatsen. De kennis en ervaring is dus al geruime tijd aanwezig bij zowel de verkoopadviseurs als het technisch personeel. Dat is maar goed ook, want elektrisch rijden wordt nu echt populair.

De gemiddelde actieradius (wat toch wel de achilleshiel was van de elektrische auto’s) is nu gemiddeld een respectabele 350 km volgens de NEDC richtlijnen. Ook komen er steeds meer laadpunten en vaak is een laadpunt thuis of op het werk zelfs gratis bij aankoop van een nieuwe Renault ZE(Zero Emission) of Nissan ZE. Samen met de concurrerende aanschafprijs én moderne modellen zijn dit de redenen voor de snel toenemende populariteit.

Met name zakelijk Nederland kiest steeds vaker voor elektrisch rijden. Natuurlijk gebeurt dit omdat we steeds milieubewuster worden en dit ook willen uitstralen en uiteraard tellen ook de lage kilometerkostprijs en de BPM van 4% een belangrijke rol.

Bij ABD staan de speciaal opgeleide verkoopadviseurs graag voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden van elektrisch rijden. Met de nadruk op informeren omdat ze bij ABD van elke elektrische autobezitter een ambassadeur willen maken wordt het dus geen “standaard” verkooppraatje. U bent van harte welkom in één van de showrooms. Ook presenteert ABD alle elektrische modellen bij de Bedrijven Contactdagen op 20 & 21 maart aanstaande in het WTC Expo te Leeuwarden. Welkom bij ABD!

Vriesia
Next Post