8-5 Software

8-5 Software B.V. uit Amersfoort is in 2012 opgericht door een tweetal ervaren ondernemers. Het doel van 8-5 Software B.V. is om zeer gebruikersvriendelijke en betaalbare software te ontwikkelen voor met name het MKB. Inmiddels hebben wij een aantal zeer verschillende  producten ontwikkeld en in de markt gezet. Onze producten worden, mede dankzij de inbreng van onze klanten, regelmatig geüpdatet.

  1. Wat is voor 8-5 Software de belangrijkste reden om aan BCDN2019 mee te doen?
    Deelnemen aan de BCDN is betrokken willen zijn met het bedrijfsleven hier in het Noorden. Daarmee willen we ook onze naamsbekendheid vergroten.
  1. Wat gaat 8-5 Software op de beurs onder de aandacht brengen? Zitten daar primeurs bij?
    Onze primeur is de RMA software voor service organisaties. Met de basis versie kunnen alle noodzakelijke handelingen gedaan worden, die nodig zijn voor een probleemloze RMA verwerking van onderhoud-  en reparatie opdrachten.De uitgebreide versie heeft de mogelijkheid om ook offertes uit te brengen en verkopen vast te leggen. Deze versie heeft een tabletmodus, zodat medewerkers de software op locatie bij de klant kunnen gebruiken.Juist  op de beurs willen we graag alle mogelijkheden laten zien.
  1. Waarom mag 8-5 Software niet ontbreken op BCDN2019?
    Op de BCDN willen wij bestaande en nieuwe contacten informeren over onze ervaringen en innovaties. 8-5 Software B.V. heeft naast RMA verschillende zeer gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossingen voor het MKB.Wij willen ondernemers graag laten zien dat zij met behulp van onze software efficiënter kunnen werken en daarmee dagelijks tijd kunnen besparen.
ICTRecht
Next Post